Vertel me wat je nodig hebt en ik schrijf een duidelijke, goedlopende tekst voor je, die lekker leesbaar is. Als je zelf al iets hebt geschreven, verbeter ik jouw tekst: redactie of correctie.

Blog

€49,50

Een blog is een internetartikel van maximaal 400 woorden met als doel om je lezer te informeren of te activeren. Schrijven voor het internet is een vak apart, want je hebt niet alleen te maken met mensen, maar ook met technologie. Ik schrijf blogs die leesbaar én vindbaar zijn.

Inspirerend interview
artikel

€179,50

* zeer geschikt voor maatschappelijke organisaties*

Door middel van storytelling kun je aan donateurs en andere betrokkenen laten zien waarom hun investering in jouw organisatie de moeite waard is. Laat mij iemand interviewen die geholpen is door jullie organisatie en ik schrijf er een inspirerend artikel over van maximaal 600 woorden.

Notulen

vanaf € 119,50

“Notulen zijn saai.” Nee hoor, als de vergadering maar over een belangrijk onderwerp gaat! Ik schrijf een leesbaar, inspirerend verslag van je vergadering. Binnen 48 uur na afloop van de vergadering ontvang je het verslag. Bovenstaande prijs is voor een vergadering van een uur, voor elk bijkomend uur betaal je €79,-.

Webteksten

vanaf €79,50

Je maakt een website voor jouw nieuwe onderneming, organisatie of stichting. Je staat te trappelen om te beginnen met je activiteiten, maar weet niet goed hoe je die op een aansprekende manier verwoordt. Ik ga uitgebreid met je in gesprek en zodra ik begrijp wat je doet, bedenk ik passende en aansprekende teksten voor jouw website. Zo kun je met een tevreden gevoel beginnen. Bovenstaande prijs is voor de tekst van je home-/landingspagina, voor elke bijkomende pagina betaal je €39,50